Aktuelne ponude

Online rezervacije

Datum Dolaska
Datum Odlaska
Odraslih
Dece
Promo kod

SKI OPENING 2023/2024

Tradicionalna kopaonička manifestacija koja je veoma popularna, kako za skijaše tako i za one koji nisu pasionirani ljubitelji zimskih sportova ali obožavaju odličnu hranu, provod, muziku, kafane i druženje. Ukoliko još niste bili, krajnje je vreme da zajedno sa nama otvorite predstojeću sezonu!

RANI BOOKING

Svi ljubitelji skijanja i zimskih čarolija koji sada planiraju svoj zimski odmor, moći će i ove godine da ostvare specijalni popust u visini od 15% na sve boravke od 7 i više noći ili 10% popusta na sve boravke od 5 ili 6 noći.

DEČIJA NEDELJA - gratis dvoje dece do 12 godina

Provedite raspust na čistom kopaoničkom vazduhu, gde će vaša deca uživati u skijanju, sankanju, kliskanju, grudvanju i pravljenju Sneška Belića jer nema deteta koje ne voli sneg.

ZIMSKA PONUDA

Ljubitelji zimskih sportova požurite i na vreme rezervišite svoj boravak u Apart&Spa Zoned-u. Kao i svake godine, naše ljubazno osoblje će se potruditi da budete zadovoljni i da potpuno uživate u svim sadržajima koje nudimo!

DAN PRIMIRJA

Čist planinski vazduh, šetnja u prirodi, neograničeno korišćenje Bazena&Wellness-a, luksuzan smeštaj, odlična hrana, promotivne cene….ovo je ponuda koju ne smete propustiti!

PLANINSKI RESET - gratis deca do 7 godina

Dosta Vam je užurbanosti i gustog rasporeda… Potrebno Vam je da se osamite i resetujete sva svoja čula u prirodnom ambijentu? Oslušnite cvrkut ptica i udahnite svež planinski vazduh; razmazite se u našim udobnim apartmanima… pobegnite od svakodnevnice za čas…. jednim pozivom rezervišite ODMAH Vaš PLANINSKI RESET!

ROMANTIČNI PAKET

Želite li da se izdvojite iz svakodnevnice i otputujete sa voljenom osobom? Potrebno Vam je posebno mesto na kome možete potpuno da se opustite? Da li želite da uživate u spoju prirode i romantike?

Ako ste na prethodna pitanja odgovorili sa DA, Apart & Spa Zoned je pravo mesto za Vas!

PORODIČNO LETO - gratis dvoje dece do 12 godina

Ništa Vam ne može zameniti aktivno proveden porodični odmor na idealnoj nadmorskoj visini, blagih temperatura i mirnih letnjih šetnji u prirodi… Kopaonik kao idealna destinacija, a Apart & Spa Zoned idealno utočište…

Ponuda trenutno nije dostupna.