Politika privatnosti

ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

Vaša porudžbina i podaci su potpuno sigurni! Apart & Spa Zoned ceni Vašu privatnost, zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo. Posetioci naše interent stranice, korišćenjem iste, prihvataju da se podaci o njima koriste u skladu sa ovom Politikom privatnosti.

Kako bismo brzo i uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaši ispravni podaci: ime, prezime, adresa, mejl adresa i broj telefona. Uz pomoć tih informacija bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željene proizvode, i obavestimo o trenutnom statusu paketa. Preduzimamo sve standardne mere predostrožnosti kako bismo sprečili eventualni neovlašćeni pristup Vašim podacima.

 

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima u cilju pružanja vrhunske i kvalitetne usluge. Vaše podatke ćemo koristiti isključivo u svrhu tehničke administracije internet prodavnice, kako bismo Vam obezbedili pristup posebnim informacijama, ponudama i materijalima ili za direktnu komunikaciju sa Vama. Nikada, ni na koji način nećemo zloupotrebiti Vaše privatne informacije. Registracijom ili prijavom na naš sajt Apart & Spa Zoned dajete saglasnost kao korisnik servisa sa opcijom slanja obaveštenja na Vašu adresu mejl adresu i ostavljen kontakt telefon. Kao korisnik imate mogućnost odluke da budete ili ne, deo naših bilten i sms lista putem kojih održavamo kontakt sa Vama kao vernim korisnicima i kupcima u cilju informisanja i deljenja sadržaja vezanog za naše proizvode i aktivnosti. Kao naš korisnik ili kupac imate mogućnost u svakom trenutku, da slanjem zahteva u pisanoj ili elektronskoj formi, povučete svoju saglasnost, nakon čega više nikada nećete dobijati pomenute informacije.

 

Svi podaci o Vama kao našim korisnicima ili kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni našeg objekta Apart & Spa Zoned su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti. Kako bismo brzo i uspešno dostavili proizvode, kurirska služba koja vrši dostavu kupljenih proizvoda ima mogućnost pristupa Vašim podacima neophodnim za izvršenje ugovorenog posla – ime, prezime, adresu i broj telefona. U ime internet stranice Apart & Spa Zoned-a obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima, osim skladištenja na server, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno iskustvo korišćenja naše internet stranice.

 

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili našim korisnicima jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

 

Kao naši korisnici ili kupci odgovorni ste za pristup svom sistemu i zaštitu svojih korisničkih informacija i lozinke, tačnost i istinitost svih informacija upisanih na Apart & Spa Zoned sajtu.

 

Apart & Spa Zoned koristi kolačiće (cookies) kako bi Vam pomogli u prilagođavanju korišćenja interneta Vašim potrebama. Kolačić je tekstualni dokument koji je smešten na Vašem hard disku od strane internet servera. Kolačići ne mogu biti korišćeni da pokrenu program ili da isporuče virus Vašem računaru. Kolačići su jedinstveno dodeljeni Vama, i jedino mogu biti pročitani od strane internet servera u domenu koji Vam ih je poslao. Jedna od osnovnih svrha kolačića je da obezbedi pogodnosti koje će Vam uštedeti vreme.

 

Maloletna lica mogu koristiti internet prodavnicu uz nadzor roditelja ili staratelja. Apart & Spa Zoned zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja, a shodno zakonskim ograničenjima.

Apart & Spa Zoned nije odgovoran za sadržaj informacija objavljenih od strane korisnika na našem servisu.