Dolazak
Odlazak
Odraslih
Dece
Promo kod

Urban & Unique

Najbolje od Apart & Spa Zoned

Na raspolaganju vam je sve najbolje od Apart & Spa Zoned-a, a potrudili smo se da među opcijama svako može pronaći svoju dobitnu kombinaciju za odmor. Birajte svaki detalj i prilagodite ga onome što će najviše prijati vama, vašoj porodici i budžetu, a ako vam u tome treba pomoć – kontaktirajte nas i rado ćemo to učiniti.

Oslobodite čula i prepustite se užitku

Jedinstven spoj luksuza i prirode

Naš objekat je jedinstveno arhitektonsko zdanje koje prati duh očuvanih prirodnih lepota Kopaonika. Dok se osećate spojeni s prirodom uživaćete i u svim prednostima komfornog smeštaja i vrhunske usluge našeg osoblja. Autentičnost doživljaja svake naše smeštajne jedinice garantuje da ćete se uvek osećati lepo, ali nikada na isti način.

Wellness & spa

Trenuci za vraćanje sopstvenim čulima

Osmislili smo posebno utočište za sva vaša čula u kome brinemo da svako od njih doživi senzaciju koja znači opuštanje, spokoj i sreća. Vi birate da li želite samo da se prepustite lepim mislima u posebno osmišljenom ambijentu, oslobodite svoje telo u đakuziju, sauni, tipedarijumu i parnom kupatilu, uživate u masažama ili se napunite energijom u teretani. A ako za vas užitak nije potpun ako nije u dvoje, u posebnom VIP delu spa centra, dobijate prostor i vreme posvećene samo vama.

Bar i restoran

Sinergija ukusa, zabave i dobre energije

Kod nas, hrana je iskustvo obogaćeno prijatnim ambijentom i uslugom koja podstiče apetit za pozitivnom energijom. Restoran koji je otvoren 24/7 je mesto na kome ćete uvek pronaći jelo koje vam se baš u tom trenutku jede, ali i pravu reakciju iskusnog osoblja koje je uvek tu za svaku vašu želju.

Zona zabave

 

Čega želite da se igramo? Naše četiri zone zabave za sve uzraste su mesto na kome caruju osmeh, takmičarski duh i pozitivna energija. Dve zone za najmlađe, sa igrama i prostorom prilagođenim uzrastu, sigurno su i bezbedno mesto za beskrajnu igru i lepe trenutke, ali i karta za vreme koje roditelji mogu posvetiti samo sebi. A u trenutku kada mame i tate žele da odmere snage u bilijaru, stonom fudbalu ili pikadu – igre mogu da počnu!

Prijavite se za specijalne ponude i promocije