Zatvoreni Bazen

Spa Centar

Masaže

Teretana

Uživajte u prelepom ambijentu bazena i nestvarnom pogledu na prirodne lepote Kopaonika

Svi naši Gosti imaju privilegiju da uživaju kupajući se i opuštajući na novootvorenom bazenu, kako u zimskoj idili, tako i tokom letnjih meseci uz sunčanje na prostranoj plaži bazena.  Sve to upotpunjuje čaroban pogled na planinu.

Za održavanje vode koristi se najmodernija tehnologija elektrolize koja čini da voda u bazenu bude slana.

Ostanite u formi i na odmoru

Na odmoru pravite pauzu od svakodnevice, ali ne morate praviti pauzu u dobrim životnim navikama. Zoned teretana, opremljena osnovnim spravama za idealnu dozu kardio treninga tokom odmora ili poslovnog putovanja, vam je na raspolaganju tokom čitavog dana i to potpuno besplatno.

Mislili smo na svaki detalj i zbog toga u našem objektu pored ostalih sadržaja možete zakazati i različite vrste masaže. Uživajte, opustite se i osećajte se bolje u veštim rukama naših terapeuta. Za sve informacije o terminu i vrsti masaže koju želite, pitajte naše ljubazno osoblje na recepciji objekta.

Vip Spa

Vreme i mesto samo za dvoje

Kada želite da se posvetite opuštanju i osobi koju volite, u Apart & Spa Zoned-u smo stvorili vreme i mesto samo za vas dvoje. Za posebne trenutke i uživanje sa voljenom osobom, na raspolaganju vam je VIP spa sa posebnim tušom, saunom i đakuzijem koji možete zakupiti na dva ili više sati, a od nas dobijate bocu vina i voćni tanjir. Obratite se našem ljubaznom osoblju na recepciji i zajedno ćemo osmisliti i isplanirati najlepše trenutke vašeg odmora.

Otkrijte tajne psihofizičkog balansa

U današnje vreme opuštanje je postalo umetnost koju smo uspešno savladali zahvaljujući posvećenosti vašem potpunom užitku dok boravite u Apart & Spa Zoned. Luksuzno opremljen wellness & spa centar u prizemlju objekta je utočište u kome ćete nakon dinamičnog dana provedenog na planini uvek iznova pronaći put do potpunog psihofizičkog balansa i otkriti pravo značenje reči „opuštanje“. Dozvolite da vaša čula odaberu da li ste za đakuzi, saunu ili parno kupatilo sa tapidarijumom, sve je tu za vas i zbog vas.

Rezervišite