Bazen & Wellness

Prepustite se čulima, posvetite se sebi...

Zatvoreni bazen

Infinity bazen sa slanom vodom i prelepim pogledom na prirodne lepote Kopaonika učiniće da Vaše kupanje, uživanje i opuštanje bude savršeno. Zahvaljujući najsavremenijem uređaju za elektrolizu vode, imaćete utisak da se kupate u morskoj vodi.

Bio sauna

Pogodna je za osobe kojima ne prijaju visoke temperature klasičnih sauna. U bio sauni se može boraviti duže bez osećaja nelagodnosti. Ima pozitivne efekte na zdravlje tela, doprinosi čišćenju kože od toksina, masnoća i kiselina.

Finska sauna

Toplota u finskoj sauni pospešuje cirkulaciju, što dovodi do pojačanog znojenja. Sve to utiče na oslobađanje tela od toksina, što čini da koža nakon toga postaje nežna, čista i glatka, a mišići se opuštaju i ublažava se stres.

Parno kupatilo

Visoka temperatura i vlažnost vazduha u parnom kupatilu podstiču izbacivanje toksina iz organizma, regeneraciju ćelija, a sam efekat pare utiče na čišćenje disajnih puteva, pospešuje elastičnost, mekoću i blistavost kože.

Slana soba

Cela površina slane sobe prekrivena je prirodnim kamenom soli koji stvara sterilnu okolinu punu negativnih jona. So se drobi pomoću specijalnog uređaja, najfinije i najsitnije čestice odlaze do pluća, a krupne se zaustavljaju u nosu i grlu. Pogodna za sve one koji imaju respiratorne, kožne probleme, alergije kao i za relaksaciju i uživanje.

Tepidarijumi i relax soba

Zaseban deo sa 3 tople klupe (tepidarijuma) i nekoliko ležaljki, čini kutak koji je namenjen za potpuno opuštanje nakon korišćenja svih drugih sadržaja. Nestvaran pogled na prirodne lepote Kopaonika, prepuštanje sopstvenim mislima, čitanje omiljene knjige, bez buke i mobilnog telefona doprinosi potpunom opuštanju duha i tela.

Masaže

Mislili smo na svaki detalj i zbog toga u našem objektu pored ostalih sadržaja možete zakazati i različite vrste masaže. Uživajte, opustite se i osećajte se bolje u veštim rukama naših terapeuta. Za sve informacije o terminu i vrsti masaže koju želite, pitajte naše osoblje na recepciji.

Jakuzzi na otvorenom

Predivan je osećaj uživati u jakuzziju na svežem planinskom vazduhu, pod zvezdanim nebom Kopaonika i pogledom na Tresku. Idealno ga je koristiti nakon dnevne aktivnosti, skijanja ili šetnje. Opustiće vaše mišiće i potpuno vas relaksirati.