Bar i Restoran

A la card restoran

Pansionski restoran

Domaća i internacionalna kuhinja

Konferencije / Zona zabave

Apart & Spa Zoned

Naša jela otvaraju apetit i vidike

Bilo da ste ljubitelj domaće ili internacionalne kuhinje, naši kuvari će učiniti da i vaša nepca dožive jedinstveno Zoned iskustvo. Probajte nova jela ili iskusite najbolje recepte proverenih gastronomskih kombinacija, svakako obećavamo dobar apetit i uživanje u kvalitetnoj i dobro pripremljenoj hrani u pansionskom ili A la card restoranu koji je za vas otvoren od 7 do 24h.

Internacionalna kuhinja
Internacionalna kuhinja

Internacionalna kuhinja

 

Iako ste na najlepšem mestu na Kopaoniku, naši kuvari vas ukusima sele na egzotične destinacije širom sveta.

Domaća jela
Domaća jela

Domaća jela 

 

Naša hrana je jedinstvena po kvalitetu i ukusima koji se retko nalaze u ostatku sveta, a u Zoned restoranu joj dodajemo magiju iskusnih kuvara koji znaju sve tajne ukusa koji osvajaju čula.

 

Specijaliteti kuće
Specijaliteti kuće

Specijaliteti kuće

 

Ne propustite priliku da probate gastronomske kreacije naših kuvara – obećavamo da se nećete pokajati.

 

Da li ste za sastanak ili ćaskanje uz kafu u Zoned baru?

U našem baru su uz razna pića, kafe i čak 32 vrste čaja ispričane najuzbudljivije priče porodica i prijatelja, ali i sklopljeni poslovni dogovori, saradnje i nastale neke od ideja u kojima ste možda čak i vi učestvovali. Bar je otvoren 365 dana u godini od 7 do 24h za sve posetioce objekta, ali i za one koji još uvek nisu naši gosti.

Zona zabave

Za najmlađe, ali i one koji se tako osećaju

Naša zona za najmlađe, sa igrama i prostorom prilagođenim uzrastu, sigurno je i bezbedno mesto za beskrajnu igru i lepe trenutke, ali i karta za vreme koje roditelji mogu posvetiti samo sebi.

Urban i jedinstven

Konferencije i korporativni događaji

Ukoliko želite da organizujete konferenciju, poslovni događaj i teambuilding za svoje zaposlene – tu smo za vas! U saradnji sa našim partnerima iz event industrije, imamo pravi odgovor na svaki izazov koji pred nas postavite, a to možete učiniti putem našeg mejla ili telefona. Čekamo vas!

Apart & Spa Zoned

 

U našem pansionaskom restoranu možete da birate jela domaće kuhinje, internacionalne specijalitete, supe ili čorbe, voće, kolače, domaće pite koje svima preporučujemo. Jela servirana po principu švedskog stola su na raspolaganju gostima u periodu doručka od 7.30 do 10h i večere od 18.30 do 21h.